MAD OG DRIKKE

Hos Paula er aftenen din. Du bestemmer altid helt selv, hvordan og hvor meget.
Kom forbi til en enkelt ret, eller sammensæt frit din egen menu på 3 eller 5 retter til fast pris. Du vælger selv indholdet fra vores evigt skiftende à la carte-kort.

MENUKORT

TIRSDAG - LØRDAG
À la carte – som du ønsker det

Sammensæt din egen 5-rettersmenu.
995,-

Vinmenu à 5-glas
695,-

Selskaber på 5 personer eller derover skal vælge de samme retter.

TIRSDAG - TORSDAG
Hurtig hverdagsforkælelse på Paula -
Sammensæt din egen 3-rettersmenu.
I har bordet 1 time og 45 minutter.    (Gælder kun, hvis bordet skal bruges igen)
495,-

Vinmenu à 3-glas
445,-

Paula LOGO Hvid

Kortets større retter vil være mindre, når de indgår i en menu.

Vores retter kan tilpasses til vegetarer og allergikere, hvis vi informeres forud for besøget. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

 


STEGT PALMEKÅL I RISTET KÅLOLIE
Serveret med syltede grønne jordbær, fermenterede grønne stikkelsbær, porcheret æggeblomme og ostesauce på Hallands Siren
185,-

GLASKÅL/GULERODSKEBAB
Med sesam, ristet pure på gulerod og sort hvidløg, syltede asier, fermenterede hvide ribs, Fyrtårnsost, frisk presset sesamolie og sauce på fermenteret pastinak og creme fraiche 48%
225,-

TATAR AF RÅVILDT FRA DYREHAVEN
Med saltet blåbær baba au rum, syltede vilde blåbær, dehydrede rødbeder i solbærblade og puré på rødebede og blåbær
255,-

STEGT DANSK BLÆKSPRUTTE
Serveret med stegte kantareller, syltede jordskokker, jordskokker chips og sauce på fermenteret jordskokker, svampe og rosmarin
275,-

LET GRILLET DANSK HIRAMASA
Med dashi på katsuobushi og kirsebær, fermentede kirsebær, kirsebær nudler og saltede kirsebærblade
295,-

SANDART EN CROÛTON
Med souffléfars på sandart og salvie, på sprødt brød serveret med fermenteret græskar pure og sauce på ristet pighvarben, kefir, salvie og syltet græskar
355,-

RåVILDT FILLET FRA DYREHAVEN
Med confiteret mini knoldselleri, sauce på cognac, vildtfond og trøfler og frisk høvlet Italianske efterårs trøfler
375,-

5-ÅRS MODNET UNIKA KRY-OST
Serveres med Gastro Unika Gold Selection caviar, sprød fermenteret honning, syltede røde shiso-blade og en sauce på fermenteret honning, brunet smør, peber og sort riseddike.
235,-

IS PÅ FIGENBLADE MED FINGERLIMES
Med Gastro Unika Gold Selection caviar og boullion på 3 år fermenteret grøn Bancha te, honning og figenblade
195,-

"MILLE FEUILLE" MED KARL JOHAN
Creme på hvidchokolade og Karl Johan, creameux på Mayan Red mælkechokolade og sukker syltede tyndt skåret Karl Johan svampe
185,-

PETIT FOURS
75,-