MAD OG DRIKKE
Hos Paula er aftenen din. Du bestemmer altid helt selv, hvordan og hvor meget.
Kom forbi til en enkelt ret, eller sammensæt frit din egen menu på 3 eller 5 retter til fast pris. Du vælger selv indholdet fra vores evigt skiftende à la carte-kort.
MENUKORT
TIRSDAG - LØRDAG
À la carte – som du ønsker det
Sammensæt din egen 5-rettersmenu.
995,-
Vinmenu à 5-glas
695,-
Selskaber på 5 personer eller derover skal vælge de samme retter.
TIRSDAG - TORSDAG
Hurtig hverdagsforkælelse på Paula -
Sammensæt din egen 3-rettersmenu.
I har bordet 1 time og 45 minutter. (Gælder kun, hvis bordet skal bruges igen)
495,-
Vinmenu à 3-glas
445,-
Kortets større retter vil være mindre, når de indgår i en menu.
Vores retter kan tilpasses til vegetarer og allergikere, hvis vi informeres forud for besøget. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.
STEGT PALMEKÅL I RISTET KÅLOLIE
Serveret med syltede grønne jordbær, fermenterede grønne stikkelsbær, porcheret æggeblomme og ostesauce på Hallands Siren
185,-
GLASKÅL/GULERODSKEBAB
Med sesam, ristet pure på gulerod og sort hvidløg, syltede asier, fermenterede hvide ribs, Fyrtårnsost, frisk presset sesamolie og sauce på fermenteret pastinak og creme fraiche 48%
225,-
TATAR AF RÅVILDT FRA DYREHAVEN
Med saltet blåbær baba au rum, syltede vilde blåbær, dehydrede rødbeder i solbærblade og puré på rødebede og blåbær
255,-
STEGT DANSK BLÆKSPRUTTE
Serveret med stegte kantareller, syltede jordskokker, jordskokker chips og sauce på fermenteret jordskokker, svampe og rosmarin
275,-
LET GRILLET DANSK HIRAMASA
Med dashi på katsuobushi og kirsebær, fermentede kirsebær, kirsebær nudler og saltede kirsebærblade
295,-
SANDART EN CROÛTON
Med souffléfars på sandart og salvie, på sprødt brød serveret med fermenteret græskar pure og sauce på ristet pighvarben, kefir, salvie og syltet græskar
355,-
RåVILDT FILLET FRA DYREHAVEN
Med confiteret mini knoldselleri, sauce på cognac, vildtfond og trøfler og frisk høvlet Italianske efterårs trøfler
375,-
5-ÅRS MODNET UNIKA KRY-OST
Serveres med Gastro Unika Gold Selection caviar, sprød fermenteret honning, syltede røde shiso-blade og en sauce på fermenteret honning, brunet smør, peber og sort riseddike.
235,-
IS PÅ FIGENBLADE MED FINGERLIMES
Med Gastro Unika Gold Selection caviar og boullion på 3 år fermenteret grøn Bancha te, honning og figenblade
195,-
"MILLE FEUILLE" MED KARL JOHAN
Creme på hvidchokolade og Karl Johan, creameux på Mayan Red mælkechokolade og sukker syltede tyndt skåret Karl Johan svampe
185,-
PETIT FOURS
75,-
LOCA Mål nr. 1
SMAG & MADGLÆDE
LOCA Mål nr. 2
LOKALE RÅVARER
LOCA Mål nr. 3
ØKOLOGI
LOCA Mål nr. 4
DYREVELFÆRD
LOCA Mål nr. 5
BÆREDYGTIGT FISKERI
LOCA Mål nr. 6
MADSPILD
LOCA Mål nr. 7
CO2 AFTRYK
LOCA Mål nr. 8
ANIMALSK VERSUS PLANTER
LOCA Mål nr. 9
TARMENS INTELLIGENS
LOCA Mål nr. 10
GLADE MEDARBEJDERE
LOCA Mål nr. 11
LIGESTILLINGEN IMELLEM KØNENEN
LOCA Mål nr. 12
LIGE LØN - LIGE KØN
LOCA Mål nr. 13
DIVERSITET & INKLUSION
LOCA Mål nr. 14
HER KOMMER LOCA
LOCA Mål nr. 15
LONGEVITY
LOCA Mål nr. 16
SAMSPIL
LOCA Mål nr. 17
VERDENSMÅL OG VERDEN