EVENTS PAULA

Hos Paula skaber vi særlige aftener med fokus på oplevelsen. Hver event er unik – måske en menu bygget omkring en enkelt råvare, et helt særligt vinhus, eller et andet kreativt tema. Vi planlægger menuen, du nyder den – altid med Paula-stil og kvalitet i centrum.

Se vores kommende events herunder.

JÆGERAFTEN

En helt vild aften på Paula
Lørdag den 13. december kan du komme med til en helt særlig aften på Paula, når vi sætter friskskudt dansk vildt i centrum. For vi er også en vildtrestaurant, og vi mener, at vildtkød er en undervurderet spise; Smagene er dyb og rene, og dyrene lever i fri natur med højest mulige dyrevelfærd. Det giver os noget af det sundeste og mest bæredygtige kød, der kan opdrives.

Vildt er tradition, sæson og smag, så kom med, når vi hylder vildtet hele vejen gennem en 5-rettersmenu med snacks, ost og petits fours og en vinmenu med sjældne skatte fra kælderen.

Almanak-36 (1)

Snacks
Champagne Robert Barbichon, Blanc de Blancs NV (kan tilkøbes)

Råvildt
Tatar af råvildt med caviar, olivenolie, creme fraiche og vaffel bagt i andefedt
2024 Domaine Joseph Burrier, Morgon Grand Cras- Beaujolais

Krikand
Stegt bryst og confiteret lår med rødbede, vilde blåbær og sauce på bær og rødvin
2019 La Closerie de Camensac- Bordeaux

Vildsvin à la crème
Med stegte og syltede kantareller
2022 Chateau Carbonneau, Verrière Blanc- Bordeaux

Kronvildt
Med confiteret selleri, friske efterårstrøfler og sauce på cognac, vildtfond og trøffel
Clau de Nell, Violette Rouge- Loire

Osteret
Mont d’Or med trøfler og brioche
2023 Domaine Cassiopée Bourgogne Rouge “En Gerlieus”

Petits fours

2.000,- pr. person

NYTÅRSAFTEN

NYTÅR PAULA (1)

VIN- OG JUICE MENUER

Klassisk vinmenu – velkomst, vand, 5 glas vin og kaffe: 1.000,-
Eksklusiv vinmenu – velkomst, vand, 5 glas vin og kaffe: 2.500,-
Alkoholfri drikkemenu – alkoholfri bobler, 5 glas saft/juice, vand og kaffe: 750,-

MENUEN TIL NYTÅRSAFTEN

Snacks
Et glas Champagne eller Sparkling Tea

Tatar af råvildt med dehydrerede courgetter, rosmarin, sesam og creme på sort hvidløg
Klassisk:  N.V. Robert Barbichon, Blanc de Blancs, Champagne
Ekslusiv: 2016 Pol Roger, Blanc de Blancs, Champagne

Selleri-kebab med caviar
Klassisk: 2023 Saint Amour ”Grain de Folie”, Domaine Pierre Vessigaud,  Bourgogne
Ekslusiv: 2017 Château-Chalon, Auguste Pirou, Jura

Kammusling en croûte med trøfler og sauce nage
Klassisk: 2018 Morillon ”Ried Kapellenweingarten”, Weingut Sattlerhof, Südsteiermark
Eksklusiv: 2023 Chenin Blanc, Clau de Nell, Loire

Pighvar en sarcophage med rødvinssauce
Klassisk: 2021 Savigny-les-Beaune, Domaine Decelle & Fils, Bourgogne
Ekslusiv: 2023 Gevrey Chambertin ‘Les Justices’, Domaine Jérôme Galeyrand, Bourgogne

”Mælkesnitten”
Klassisk: 2009 Feist, Colheita Port Tawny - Douro Valley
Eksklusiv: 2024 Ørnberg “Sort”, Sjællands Odde, Danmark

Petits fours
Kaffe eller te

Der er desuden mulighed for at tilkøbe 30 gram caviar fra GastroUnika med blinis og garniture for 750,-

Som en sød afslutning på aftenen tilbyder vi en flaske Robert Barbichon Blanc de Blancs Champagne inkl. køkkenets kransekage til at tage med hjem for 445,-

Gør årets sidste aften helt særlig med nytårsaften på Paula. Normalt er der frit valg på Paula, men denne aften har køkkenet lagt sig fast på en luksuriøs
5-rettersmenu med de allerbedste retter fra Paulas første åbningsår.

Vi serverer med snacks, petits fours og nøje afstemte drikkevarer.
Du kan vælge mellem en klassisk vinmenu eller en eksklusiv vinmenu med sjældne flasker fra vores kælder – eller en alkoholfri drikkemenu med markedets bedste wine proxies.

Aftenen starter med sprøde snacks og et glas champagne eller Sparkling Tea, inden køkkenet sætter fra land med en fantastisk menu over fem serveringer.