VORES LEVERANDØRER

Hos Paula sætter vi smagen og råvarerne først. Derfor er vores tætte samarbejder med dygtige leverandører og producenter afgørende for os. Det er dem, der gør det muligt at arbejde med spændende, økologiske grøntsager fra Danmark, dansk og nordisk fisk og skaldyr fanget med skånsomme metoder, og dansk fritlevende vildt med stor smag.

Herunder kan du se vores leverandører, som vi er stolte af at samarbejde med.

GODIS GRØNT

REGENERATIVT GRØNT FRA LEJRE

Det meste af Paulas grønt kommer fra Godis Grønt, et økologisk gartneri i Lejre, hvor Christina og Fredrik dyrker over 60 forskellige afgrøder med regenerative metoder, der styrker jordens frugtbarhed og fremmer biodiversitet. Denne passion for levende jord og kort afstand fra mark til menu er indbegrebet af LOCA Manifestos principper om mad, der tager hensyn til natur og mennesker.

Godis Grønt - Restaurant Paula
Sanderumgaard hos Restaurant Paula

SANDERUMGAARD

KARTOFLER MED HISTORIE & OMTANKE

På de gamle havbundsjorde ved Odense Fjord dyrker Sanderumgaard Gods unikke kartofler med fin gul farve, glat skind og delikat smag. Kartoflerne nyder godt af en skånsom dyrkningsform med reduceret jordbehandling, der bevarer jordens naturlige fugt og styrker biodiversiteten, samtidig med at klimaaftrykket reduceres. Med rødder tilbage til 1700-tallet og en moderne drift, der prioriterer jordens sundhed frem for kvantitet, lever Sanderumgaard til fulde op til Paulas og LOCA Manifestos mål om ansvarlig produktion og kompromisløs kvalitet.

Fiskerikajen hos Restaurant Paula

FISKERIKAJEN

PIONERER INDEN FOR SKÅNSOMT FISKERI

Hos Paula får vi vores fisk og skaldyr fra Fiskerikajen – pionerer inden for skånsomt fiskeri og bæredygtig havforvaltning. Med et insisterende fokus på kvalitet og fangstmetoder, der beskytter bestande og havmiljø, sikrer Fiskerikajen os adgang til det bedste fra havet. Fiskerikajen er et perfekt match til Paulas og LOCA Manifestos krav om ansvarlige råvarer med respekt for naturens kredsløb.

Nordvildt hos Restaurant Paula

NORDVILDT

VILDT MED RESPEKT FOR NATUREN

Vores vildt på Paula kommer fra Nordvildt, en virksomhed drevet af passionerede jægere i Nordsjælland, der kender naturen og dyrene indgående. Nordvildt leverer kød fra vildt, der har levet et frit liv, uden stressende slagtninger eller unødvendig transport. Med fokus på etisk jagt og korte forsyningskæder repræsenterer Nordvildt Paulas og LOCA Manifestos ambition om dyrevelfærd, smag og ansvarlighed i ét.

SYDKYSTHAVEN

REGENERATIVT GRØNT FRA SYDSJÆLLAND

I en tidligere æblelund ved Præstø dyrker Charlotte og Frederik grøntsager, urter og spiselige blomster efter økologiske og regenerative principper, der forbedrer jordens sundhed og reducerer CO₂-aftrykket. Med et fokus på lokal madkultur og kort afstand fra jord til bord matcher Sydkysthaven Paulas og LOCA Manifestos vision om at styrke lokale fødevarekredsløb, der er gode for både smagen og jorden.

Sydkysthaven hos Restaurant Paula
Gastro Unika hos Restaurant Paula

GASTROUNIKA

HÅNDPLUKKET BÆREDYGTIG CAVIAR

GastroUnika producerer eksklusiv caviar fra bæredygtige farme, hvor størene lever under naturlige forhold i bjergsøer og kildevandsbassiner i skoven. Caviaren er fremstillet uden brug af konserveringsmidler og med fuld sporbarhed. GastroUnikas stærke fokus på rene produkter med fuld gennemsigtighed og ingen tilsætningsstoffer i produktionen harmonerer smukt med Paulas og LOCAs egne retningslinjer, og vi er derfor stolte af at have GastroUnika som leverandør.

Aurion - Restaurant Paula

AURION

BIODYNAMISKE PIONERER MED RESPEKT FOR NATUR & MENNESKER

Aurion blev skabt i 1974 af idealisterne Inger og Jørn Ussing Larsen, der blev pionerer inden for biodynamisk dyrket korn i Danmark – længe før økologi blev et kendt begreb. Gennem passion for urkorn, kompromisløs kvalitet og et stærkt fokus på regenerativt landbrug har Aurion i årtier sat standarden for økologisk og biodynamisk kornproduktion i Danmark. Med både økologiske og biodynamiske produkter, der dyrkes efter strengere krav end reglerne for økologisk dyrkning, er Aurions arbejde for at fremme biodiversitet, ansvarlighed og sundere fødevarer helt i tråd med retningslinjerne i vores LOCA Manifesto.

Sæsonbaseret menu hos Restaurant Paula

ARLA UNIKA

MEJERIHÅNDVÆRK TIL NYE HØJDER

Arla Unika blev født ud af et samarbejde mellem kokke og mejerister med ambitionen om at udvikle oste og mejeriprodukter i gastronomisk verdensklasse. Innovation, kvalitet og respekt for håndværket er grundstenene bag Arla Unika, der gennem deres eksperimentelle Unika X-sortiment konstant udfordrer definitionen af ost, og udfordrer vores køkkener med nye produkter. Denne dedikation til udvikling og samarbejde ligger i perfekt forlængelse af Paulas og LOCA Manifestos mål om at skabe madoplevelser drevet af stærke partnerskaber og stor smag.

XOCO CHOKOLADE

KAKAO MED TERROIR OG ANSVAR

Chokoladen på Paula stammer fra XOCO i Nicaragua, hvor regenerativt landbrug og single-varietal-kakaotræer dyrkes i frodige polykulturer. Her mødes terroir og fuld sporbarhed i et produkt med unik smag og fair arbejdsforhold, der understøtter lokalsamfundet. XOCO’s tilgang til kvalitet og social bæredygtighed flugter med LOCA Manifestos værdier omkring bæredygtighed, social ansvarlighed og enestående råvarekvalitet.

XOCO Gourmet at Restaurant Paula