ET GASTRONOMISK FRISTED
MIDT I CARLSBERG BYEN
Paula er Carlsberg Byens nye à la carte-restaurant.
Klassisk fransk håndværk, sæsonens bedste råvarer og nordisk og japansk inspiration sætter retningen. På menuen finder du skånsomt fanget dansk og nordisk fisk og skaldyr, dansk økologisk grønt og kød fra fritlevende vildt. Vores evigt skiftende menu defineres af sæsonerne og vores tætte samarbejde med mange små lokale leverandører.
MØD KØKKENCHEF STEFAN HANSEN
Med erfaring fra restauranter som Kong Hans Kælder og Frederiksminde bringer køkkenchef Stefan Hansen sit håndværk ind i et mere uformelt format.
I Stefans køkken kommer håndværket, råvarernes kvalitet og den store smag altid først.
EN DEL AF LOCA
Paula er en del af LOCA Gruppen – som også driver Dolores, Almanak i Operaen, RADIO og Kilden i Haven. Fælles for alle restauranter er, at bæredygtighed er et grundvilkår. Vores restauranter og den mad, de serverer, skal gøre en forskel. For gæsten. For de ansatte. For naturen og fremtiden.
Læs mere om LOCA
LOCA Mål nr. 1
SMAG & MADGLÆDE
LOCA Mål nr. 2
LOKALE RÅVARER
LOCA Mål nr. 3
ØKOLOGI
LOCA Mål nr. 4
DYREVELFÆRD
LOCA Mål nr. 5
BÆREDYGTIGT FISKERI
LOCA Mål nr. 6
MADSPILD
LOCA Mål nr. 7
CO2 AFTRYK
LOCA Mål nr. 8
ANIMALSK VERSUS PLANTER
LOCA Mål nr. 9
TARMENS INTELLIGENS
LOCA Mål nr. 10
GLADE MEDARBEJDERE
LOCA Mål nr. 11
LIGESTILLINGEN IMELLEM KØNENEN
LOCA Mål nr. 12
LIGE LØN - LIGE KØN
LOCA Mål nr. 13
DIVERSITET & INKLUSION
LOCA Mål nr. 14
HER KOMMER LOCA
LOCA Mål nr. 15
LONGEVITY
LOCA Mål nr. 16
SAMSPIL
LOCA Mål nr. 17
VERDENSMÅL OG VERDEN