VORES TILGANG TIL
 BÆREDYGTIGHED

Hos Paula begynder bæredygtighed med valget af råvarer. Vi arbejder med dansk vildt frem for opdrættet kød. Vores skånsomt fangede fisk og skaldyr er fra Fiskerikajen. og vi arbejder primært med økologisk dansk sæsongrønt.

De fleste af vores leverandører er små, lokale producenter. Kort sagt prioriterer vi kvalitet, dyrevelfærd og ansvarlighed hele vejen rundt.

Restaurant Paula i Carlsberg Byen København

VORES MANIFESTO

I LOCA arbejder vi ud fra ét enkelt princip:

“EVERY MEAL MATTERS”

Det gælder råvarerne. Det gælder menneskerne, der producerer og tilbereder dem. Og det gælder den verden, måltidet indgår i.

Vi ved, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Derfor arbejder vi efter de retningslinjer, vi i 2021 nedfældede i vores ’Manifesto for bæredygtig gastronomi’.

Manifestet udstikker kursen for vores bæredygtighedstilgang og vores forretning. Vi ønsker, at restaurationsbranchen skal være et sted, hvor man har lyst til at blive, lære og udvikle sig – også når man har passeret 30 år og har fået børn.

For hvis mad skal være bæredygtig, så skal den både kunne nære, glæde og give noget videre til næste generation.

Bæredygtighed hos Restaurant Paula
Lokale og økologiske råvarer hos Restaurant Paula

VORES MÅLSÆTNINGER

Hvert år udgiver LOCA Gruppen en bæredygtighedsrapport, hvor vi sætter tal og fakta på vores arbejde. Med rapporten bliver vores indsats og vores fremskridt målbare, så vi kan forbedre os og sætte nye mål for fremtiden.

Vi ved, at vi ikke er perfekte. Men vi tror på, at vi med ordentlighed, velsmag og klare værdier kan være med til at skabe positive forandringer i verden.